Fabrika papira Bingo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bez čega ne možete zamisliti domaćinstvo? Bez mekanog toalet papira. Naš Dolce je toliko mekan, da imate osjećaj da je protkan pamukom. Proizvodimo ga od 100% celuloze u Bingovoj fabrici koja postoji od 2015. godine. Kada smo počeli, mislili smo na sve što vam je potrebno u domu: od ubrusa preko papirnih maramica, pa do salveta i toalet papira. Kupuj pametno, kupuj domaće!

Fabrika je počela sa radom 2015. godine a prvi artikli su bili salvete (100/1, 50/1) i maramice, a nakon toga smo pokrenuli proizvodnju toaletnog papira (24/1 Dolce, 8+2 Dolce), te ubrusa (4/1 Bingo i 2/1 Dolce). Za potrebe naše maloprodaje počeli smo proizvoditi i termo role za fiskalne štampače i stretch foliju za ručno premotavanje.

Fabrika se nalazi na adresi Bosanska poljana bb, u blizini Bingo ZOO vrta.

Trenutni kapacitet u jednoj smjeni je 80 t papira, sa mogućnošću otvaranja još dvije smjene.

Asortiman koji trenutno proizvodimo za maloprodaju:

Maramice u 7 mirisnih nota, salvete Dolce 100/1 i 50/1, toaletni papir 24/1 Dolce, 8+2 Dolce, ubrusi 2/1 Dolce i 4/1 Bingo.

U fabrici svakodnevno radi sedamnaest radnika.

Da je naša papirna konfekcija higijenski i mikrobiološki ispravna, a proizvodni procesi usklađeni sa europskim normama,  potvrđuje i ISO 9001:2015 i HACCP certifikat.

Iako je proizvodni pogon dovoljan za potrebe Bingo maloprodaje, fabrika izvozi proizvode u zemlje regije i EU, Crnu Goru,  Hrvatsku i Njemačku.

Podjeli sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Da li se želiš vratiti na Bingo oficijalnu stranicu www.bingobih.ba ?

Vrijeme pripreme

Težina pripreme

Grupa jela